Workshops
134
page-template-default,page,page-id-134,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,stockholm-core-1.1,woocommerce-no-js,tribe-no-js,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.1.7,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Diverse workshops

We bieden verschillende workshops aan. Je kunt onderbord, spiegelpaneel, kleine bloempot of dienblad beplakken. Je kan het zo gek niet bedenken of het is wel te mozaïeken. Een uitdaging wordt nooit uit de weg gegaan. Flow & Co zijn gespecialiseerd in het mozaïeken van portretten. Op de info pagina is daar meer over te vinden. Het vraagt te veel voorbereiding en ervaring om deze discipline tijdens een workshop te leren beheersen maar als je een foto hebt wat je gemozaiëkt wilt hebben kan je ons vragen naar de mogelijkheden.

Een ding staat vast: jouw werk zal mooi en kleurrijk worden. Met tegels in verschillende kleuren maakt je een eigen kunstwerk wat je aan het eind kant en klaar kunt meenemen! O en was de overheerlijke luxe lunch al genoemd die je als optie tegen een gereduceerd tarief erbij kan boeken? Nee? Een echte aanrader!