Workshops
134
page-template-default,page,page-id-134,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.1,woocommerce-no-js,tribe-no-js,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.1.7,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Het leggen van fascinerende patronen, het knippen van glas en keramiek, het plakken met lijm en het afwerken met voeg een eeuwenoude kunstvorm

Mozaïeken

Goed nieuws: je hoeft geen kunstenaar te zijn om te mozaïeken!

Gedurende het mozaïeken verkeer je bijna in een meditatieve toestand, de inspanning vraagt je in het hier en nu te zijn. Er zijn ook monniken mozaïeken om in de flow te komen. Zij verlangen niet naar het moment dat het eindelijk klaar is maar zitten in de flow! Zij genieten van het creëren.

 

Met de workshops word jou de gelegenheid gegeven om in het atelier met de juiste gereedschappen en materialen samen iets moois te maken. Een andere boodschap van de monniken is dat alles vergankelijk is, uiteindelijk gaat toch alles kapot! Zij demonstreren dit door wanneer ze klaar zijn hun werk te vernielen! Dat leer je niet hoor tijdens de workshop. Integendeel het wordt zelfs voor je ingepakt als je wilt. Maar het mooiste wat je meeneemt is misschien wel de zogenaamde “flow”.

 

Er worden diverse workshops op maat aangeboden Je kunt onderbord, spiegelpaneel, kleine bloempot of dienblad beplakken. Je kan het zo gek niet bedenken of het is wel te mozaïeken. Een uitdaging wordt nooit uit de weg gegaan. Flow & Co zijn gespecialiseerd in het mozaïeken van portretten. Op de info pagina is daar meer over te vinden. Het vraagt te veel voorbereiding en ervaring om deze discipline tijdens een workshop te leren beheersen maar als je een foto hebt wat je gemozaiëkt wilt hebben kan je ons vragen naar de mogelijkheden.

 

Een ding staat vast: jouw werk zal mooi en kleurrijk worden. Met tegels in verschillende kleuren maakt je een eigen kunstwerk wat je aan het eind kant en klaar kunt meenemen! O en was de overheerlijke luxe lunch al genoemd die je als optie tegen een gereduceerd tarief erbij kan boeken? Nee? Een echte aanrader!